0
Posted 10/08/2013 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

Texas Chainsaw 3D Wedstrijd: De Winnaar!

TXChainsawCollectionMomenteel loopt Texas Chainsaw 3D in de zalen, de inmiddels zevende prent in de succesvolle horror-/slasherfranchise en een rechtstreeks vervolg op de originele film uit 1974. De film werd geregisseerd door John Luessenhop en ziet Heather Mills (Alexandra Daddario) ontdekken dat ze geadopteerd werd en wat geërfd heeft van haar oma. Ze reist met enkele vrienden naar Texas, niet wetende dat niemand minder dan Leatherface deel uitmaakt van deze erfenis…

Ter gelegenheid van de release mocht Brainfreeze in samenwerking met Entertainment One Belgium een The Texas Chainsaw Massacre Collection DVD-box weggeven, met daarin de The Texas Chainsaw Massacreremake uit 2003 en diens prequel The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning.

 

And the Winner is…

crabbie!

Proficiat! Gelieve zo snel mogelijk je adresgegevens door te mailen naar Wedstrijd [AT] brainfreeze.be.

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen. Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar