0
Posted 27/07/2013 by Brainfreeze in Comics
 
 

Neil Gaiman komt in Augustus naar Nederland


Moeten we echt nog uitleggen wie Neil Gaiman is?  De schrijver van talloze romans, waaronder titels als American Gods en Neverwhere en de man die met The Sandman het fundament legde voor DC Comics imprint Vertigo.

Recent verscheen zijn nieuwe roman The Ocean at the End of the Lane. Ter gelegenheid van het verschijnen van de Nederlandstalige versie (De oceaan aan het einde van het pad) is de nieuwe boekwinkelketen Polare (een samensmelting van De Slegte en Selexyz) erin geslaagd om de schrijver naar Nederland te halen. 17 augustus zal Neil Gaiman aanwezig zijn in de Polare-vestiging in Utrecht. Daar zal hij tijd inruimen voor een signeersessie en een interview.

Waar gaat het boek over?

In De oceaan aan het einde van het pad keert een man voor een begrafenis terug naar zijn geboortedorp. Het huis waarin hij opgroeide bestaat niet meer, alleen nog de oude boerderij waar zijn jeugdvriendinnetje woonde. De familie Hempstock bestond uit Lettie, haar moeder en haar grootmoeder: drie eigenzinnige vrouwen. overspoeld door herinneringen. Aan Lettie, die altijd beweerde dat de vijver in hun tuin eigenlijk een oceaan was, aan haar moeders verbluffende kookkunsten én aan haar grootmoeder, die wel heel levendig over de oerknal kon vertellen. Het voelt alsof hij weer die zevenjarige jongen is, verstrikt in een wonderbaarlijk avontuur dat zijn hele wereld op zijn kop zet.

Het gebeuren begint om 12u00 . De toegang is gratis en reserveren is niet verplicht. Polare is te vinden aan de Oudegracht 121 te Utrecht. De winkel bevindt zich in het pand van de voormalige De Slegte. Het is een fraai ingericht pand met een klein nadeel. Het bestaat uit meerdere verdiepingen en is daardoor ook heel krap. Kom dus op tijd om niet achteraan een rij zwetende fans te staan…

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar