19
Posted 23/07/2013 by Arno in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Wees “The Best There Is” en Win Eén van de Vijf The Wolverine Posters!

Voor wie ooit Hugh Jackmans blote bast in zijn/haar kamer wil hangen. Dit is je kans! In samenwerking met Fox Belgium mag Brainfreeze vijf glossy collector’s item posters van The Wolverine weggeven, waarin Jackman voor de zesde maal in de huid kruipt van Marvel‘s geklauwde mutant. Met The Wolverine verkrijgen we de tweede solofilm voor het personage en inmiddels de zesde uit de X-Men-filmfranchise. Hierin zien we een oudere, meer eenzame Logan naar Japan trekken, waar hij het als een moderne mutante ronin aan de stok krijgt met o.a. ninja’s, femme fatales, de Yakuza, de Silver Samurai, de demonen uit zijn verleden en zijn eigen sterfelijkheid ten gevolge van een falende genezingsfactor. De film werd geregisseerd door James Mangold en loopt vanaf vandaag, 24 juli, bij ons in de zalen. Onze review lees je hier.

 

 Wat kan je winnen?

Eén van de vijf The Wolverine glossy collector’s item posters, die je hieronder afgebeeld ziet.

the-wolverine-poster

Wat moet je doen om te winnen?

Simpel: be the best there is en maak je eigen variatie op Wolverine’s bekende slagzin, gepopulariseerd door de eerste Wolverine-minireeks uit 1982 door Chris Claremont en Frank Miller. Wij vragen jullie om het volgende aan te vullen:

“I’m the best there is at what I do, but what I do best,…”

Wolverine zelf vervolmaakte de zin met “isn’t very nice“, maar we hebben de indruk dat jullie hier wel wat anders van kunnen maken. Wees origineel, grappig en laat ons weten waarin jij de beste bent (of juist niet) in de comments onderaan!

Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.

keuze

Wil je je kansen verhogen? Dat kan ook!

– Volg ons op Facebook en tag jezelf in of deel de The Wolverine-foto vanop de Brainfreeze Facebook Pagina om kans te maken op één van de posters.

– Volg ons op Twitter en retweet het wedstrijdbericht op Twitter om kans te maken op één van de posters.

Als je dus drie keer kans wil maken, dan moet je een reactie geven, de flyer taggen op Facebook en de wedstrijdpost retweeten.

Deze wedstrijd loopt tot en met woensdag 31 juli.

Wolverine-Wedstrijd

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden bekendgemaakt op donderdag 1 augustus.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.