0
Posted 23/07/2013 by Arno in Events
 
 

Glitch #02 is nu beschikbaar

glitchlogo

Het tweede nummer van Glitch, het exclusieve digitale magazine van onze goeie vrienden bij 4Gamers, is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Glitch biedt exclusieve content rond games, films en comics, voornamelijk gericht op de gebruikers van tablets. Ook Brainfreeze heeft hierin een plaatsje en deze maand zetten we Deadpool, Marvel’s Merc with a Mouth, in de schijnwerpers ter ere van zijn officiële videogame door Activision/High Moon Studios. Arno onderneemt een reis doorheen de geschiedenis van het personage en zet enkele belangrijke leestips op een rij om je de ultieme Deadpool-ervaring te schenken. Verder heeft Vinnie deze maand het hele Glitch-filmgedeelte overgenomen, met reviews van Man of Steel, Monsters University, Star Trek: Into Darkness, Epic en The Hangover Part III! Ook is er een E3-overzicht, een heuse feature rond Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, een interessant interview met professionele fightinggamespeler en Street Fighter-legende Daigo “The Beast” Umehara en veel meer.

Meer informatie, alsook een gratis preview, vind je hier.

Glitch #02 bij de App store

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.