Random Article


SDCC2013: The Walking Dead Seizoen 4 – Eerste Trailer

 


0
Posted 20/07/2013 by

De Amerikaanse zender AMC heeft de eerste trailer voor The Walking Dead seizoen 4 losgelaten, de succesvolle tv-reeks gebaseerd op de zombiecomic van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard die sinds 2003 wordt uitgegeven door Image Comics.

In seizoen vier volgen we de verdere avonturen van Rick Grimes (Andrew Lincoln) en niet alleen zijn groep overlevenden, maar ook deze van het vernielde stadje Woodbury, die eveneens de verstevigde gevangenis uit het vorige seizoen als hun nieuwe thuisbasis zien. Naast de constante zombiedreiging, lurkt The Governor (David Morrissey) echter ook nog steeds rond…

Tyreese (Chad Coleman), zijn jongere zus Sasha (Sonequa Martin-Green) en Herschel’s dochter Beth Greene (Emily Kinney) worden aan de vaste cast toegevoegd, alsook nieuwkomer Bob Stookey (Larry Gilliard, Jr.), die in de comics een oudere, voormalige hospik was en de plaatselijke dronkaard uit Woodbury.

De nieuwe The Walking Deadshowrunner wordt Scott M. Gimple, dewelke Glenn Mazzara vervangt. De eerste aflevering werd “30 Days Without An Accident” getiteld en zal in oktober te zien zijn op AMC.

The-Walking-Dead-Season-4-banner

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.