2
Posted 03/07/2013 by Malkavian in Wedstrijd
 
 

Wedstrijd: Winnaars Horror DVD’s als opwarming voor Dark Skies

Vanaf 26 juni kan je in de bioscoop huiveren met Dark Skies, de nieuwe horrorprent van producer Jason Blum (Sinister, Insidious, Paranormal Activity) en regisseur Scott Stewart (Legion, Priest, Defiance).

Dark Skies – “Wanneer de ooit zo gelukkige familie Barret slachtoffer is van enkele angstaanjagende gebeurtenissen, is het hel op aarde. In Dark Skies worden de levens van Lacey (Keri Russel) en Daniël Barret (Josh Hamilton) en hun kinderen op hun kop gezet wanneer er steeds meer vreemde dingen plaatsvinden en het gezin rare aandoeningen krijgt. Het gezin laat het er niet bij zitten en gaat op onderzoek uit. Als niemand gelooft dat ze er zelf niets mee te maken hebben, moeten ze noodgedwongen zelf actie ondernemen om zichzelf te redden voor het te laat is.”

Om je goed te kunnen voorbereiden op Dark Skies mocht Brainfreeze drie Horror DVD’s weggeven in samenwerking met Entertainment One

Welke Horrorfilms geven we weg?

Insidious

In het angstaanjagende Insidious vormen Josh (Patrick Wilson) en Renai (Rose Byrne) samen met hun drie kinderen een gelukkig gezin. Ze zijn dolblij met hun verhuizing naar een vrijstaande villa, maar dan slaat het noodlot toe. Het huis blijkt vol te zitten met geesten die het gemunt hebben op hun jongste zoon… Cast: Ty Simpkins, Patrick Wilson en Rose Byrne

Sinister

Ethan Hawke speelt in de duistere thriller Sinister de misdaadauteur Ellison. Wanneer hij samen met zijn gezin verhuist, ontdekt hij dat in het huis gruwelijke moorden hebben plaatsgevonden. Ellison gaat zich steeds meer verdiepen in de moorden, maar opent daarmee deuren die beter gesloten hadden kunnen blijven… Sinister is een angstaanjagende thriller van de regisseur van The Exorcism of Emily Rose en de producent van Paranormal Activity en Insidious. Cast: Ethan Hawke en Vincent D’Onofrio.

Chernobyl Diaries

Oekraïne, het land waar duizenden mensen de dood vonden als gevolg van de kernramp in Tsjernobyl, was vorig jaar het decor van het EK voetbal en de plaats waar de film Chernobyl Diaries zich afspeelt. De kernreactor, in de nog altijd verlaten stad Pripjat, is tegenwoordig een plek voor toeristische waaghalzen. In Chernobyl Diaries gaan zes vrienden, opgejaagd door elkaar, op excursie in de verlaten spookstad. Nog altijd zijn er sporen van levensgevaarlijke radioactiviteit aanwezig. De groep vrienden is onder de indruk van Pripjat, maar de vraag is echter of de stad wel echt zo verlaten is als ze denken… Cast: Jesse McCartney, Jonathan Sadowski, Olivia Dudley en Pasha D. Lichnikoff.

InsidiousSinisterChernobylDiaries

De winnaars

– Jameshond (Insidious)

– AmePoe (Sinister)

– Tsuki-Ookami (Chernobyl Diaries)

Proficiat aan de winnaars! Gelieve zo snel mogelijk jullie adresgegevens door te mailen naar Wedstrijd [AT] brainfreeze.be.

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.

Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian