1
Posted 25/06/2013 by Arno in Games/Toys
 
 

Mass Murderer of Steel

massmurdererofsteelHet is geen geheim meer dat de Superman-filmreboot Man of Steel zowat het meest destructieve superheldengevecht bevatte dat ooit op het grote scherm getoond werd. Cartoonist Kyle Baker (Plastic Man, Why I Hate Saturn) heeft nu de laatste slag tussen Superman en General Zod in Metropolis in een kleine videogame gegoten.

Net zoals vele artiesten uit de comicbookindustrie en fans, heeft de cartoonist er duidelijk aardig wat problemen mee dat er zoveel massavernietiging plaatsvond in een superheldenblockbuster (en zeker één met Superman in de hoofdrol). De bedoeling van de Mass Murderer of Steel-game is simpel, en vrij hilarisch. Je dient als speler gewoon de vechtende Superman en General Zod zoveel mogelijk gebouwen te laten omstoten. De game komt ook compleet met de doodskreten van de onschuldige inwoners van Metropolis (maar de filmscore van Hans Zimmer ontbreekt echter wel)…

Via deze link kan je de game eens uittesten. Een waardige concurrent voor Injustice: Gods Among Us? Jullie beslissen!

DEFENESTRATION GAMES presents MASS MURDERER OF STEEL

Enjoy high-flying mass destruction as you ignore the hideous death screams of the millions you are pledged to save! Use your super powers to wage a never-ending battle for self-important allegorical bombast! Bludgeon your senses into numbed awe!

TOTALLY safe for work!

Works best on Firefox and Google Chrome browsers.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.