Random Article


Liam Neeson keert terug in Taken 3

 


3
Posted 25/06/2013 by

$Taken poster20 miljoen dollar. Dat is het bedrag dat naar verluidt nodig was om Liam Neeson (Schindler’s List, Batman Begins) te overtuigen om opnieuw op te draven als ex-CIA-agent Bryan Mills, de actieheld in de Taken-films. Dat nieuwtje verspreidde Deadline deze ochtend.  De 61-jarige acteur stond eerst weigerachtig tegenover Taken 3 – hoeveel keer kan iemand nu ook ontvoerd worden zonder alle geloofwaardigheid te verliezen? – maar is nu toch in gesprek voor een derde film

Taken 2 (2012) werd neergesabeld door zowel de critici als de fans van de eerste film uit 2008, maar verzamelde wel een mooie opbrengst. Tegenover de kostprijs van $45 miljoen stond een inkomst van $376 miljoen dollar (zo’n $150 miljoen meer dan de eerste film). Reden genoeg dus voor EuropaCorp, het filmbedrijf van Luc Besson (Léon) en 20th Century Fox, om toch maar een derde film in de zalen te brengen. De volgende job is het binnenhalen van Maggie Grace (The Fog) en Famke Janssen (X-Men), de actrices die respectievelijk de dochter en vrouw van Neeson speelden in de eerste twee films.

Luc Besson en zijn vaste schrijver Robert Mark Kamen (The Fifth Element) werken momenteel druk aan het script en kijken ondertussen uit naar een regisseur die Pierre Morel (Taken) en Olivier Megaton (Taken 2) kan opvolgen. Benieuwd wie nu ontvoerd zal worden…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


3 Comments


 1. avatar
   

  De eerste Taken was bangelijk goed. De tweede was nog ok.
  Maar wat gaan ze nu moeten doen om het nog spannend te maken.
 2. avatar
   
  Snowdog

  Oma gaat de boel bevrijden maar moet eerst met de moderne snufjes leren werken via de telefoon…

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.