4
Posted 16/06/2013 by Brainfreeze in Comics
 
 

Baards Pre-Orders: Aanraders voor Augustus 2013 (HC/TPB)

Maandelijks maakt de baard van Alan Moore voor Brainfreeze een selectie van interessante comics. Hij beperkt zich tot hardcovers en trades.

Het orderformulier (pdf) van mei 2013 voor aankopen in augustus 2013 kan hier gevonden worden: Previews juni 2013. Druk het af, vul het in, en geef het af in je lokale comicshop. Of volg gewoon de links naar de webshop van Archonia (links openen in een nieuw venster)

 


AGE OF ULTRON HC
AGEULTRONHC_cvr

Dit event belooft het Marvel-universum definitief te veranderen. Wie na onze reviews nieuwsgierig is geworden, maar geen zin heeft in losse comics kan zich nu storten op de verzamelbundel van deze serie.

 


PrintAVENGERS ENDLESS WARTIME OGN HC

Marvel gaat weer experimenteren met aparte graphic novels. Dat komt vrijwel altijd neer op dikkere comics met een afgerond verhaal over een noeste held. Warren Ellis en Mike McKone laten Thor en Captain America jagen op ‘spoken uit hun verleden’. Kijkend naar de cover doet Iron Man natuurlijk ook mee.

 

DDFM_OMNI_HC_2NDED_coverDAREDEVIL BY MILLER AND JANSON OMNIBUS HC NEW PTG

Eind jaren zeventig begon een piepjonge Frank Miller te tekenen aan Marvel’s Daredevil. Hij dacht dat hij ook wel in staat moest zijn om een boeiend verhaal te schrijven. Miller werkte zijn schrijver eruit en maakte het meer dan waar. De roemruchte Daredevil-run die het personage bijna dertig jaar lang definieerde is gebundeld in deze dikke omnibus. Wie het verhaal over Daredevil en zijn verdoemde geliefde Elektra wil lezen, heeft nu een buitenkans om al deze comics voor een schappelijke prijs in één keer binnen te halen.

 

BATMAN_UNWRAPPED_AK_coverBATMAN UNWRAPPED BY ANDY KUBERT DELUXE ED HC

Negen jaar geleden vertrokken de broertjes Kubert naar DC. Adam ging met stille trom terug naar Marvel. Andy bleef en DC lijkt hem te belonen met deze speciale editie. De comic bundelt bijna alle verhalen, op Flashpoint na, die de tekenaar tijdens zijn jaren bij de uitgever maakte. Waarom zou je deze comic dan willen hebben? Misschien omdat DC nu de pagina rechtstreeks gekopieerd heeft van Kuberts originele potloodtekeningen?

 


DC COMICS ONE MILLION OMNIBUS HC
DCONEMILLIONOMNI_PRESALE

Eind jaren negentig bedacht iemand met een calculator dat DC in de 853ste eeuw van al hun lopende titels een miljoenste issue zou publiceren (indien ze geen deadline zouden missen). Daar werd dit event omheen gebouwd. Denk aan tijdreizen, superteams uit andere tijdperken en een supercomputer die op hol slaat. Zet daar namen bij als Grant Morrison, Mark Millar, Mark Waid, Garth Ennis, J.H. Williams III, Bryan Hitch, Keith Giffen en Sean Philips en je hebt aardig wat redenen om nieuwsgierig te zijn…

 

VisualFunkCoverCrop-copyVISUAL FUNK JIM MAHFOOD ART HC

In 16 jaar tijd heeft Jim Mahfood een solide reputatie opgebouwd als tekenaar/designer van comics, muurschilderingen, posters en performances. Dit tweehonderdvijftig pagina’s tellende boek bevat een selectie van zijn beste werk.

 

EOW_TRADE_01EAST OF WEST TP VOL 1: THE PROMISE

De wereld is niet geworden wat we ervan hadden verwacht. als mens zijnde hebben we een wereld gekregen die we verdienen. Maar het is wel onze wereld. De ruiters van de apocalyps willen er een streep onder zetten maar dan moeten ze eerst hun broer Death opsnorren. Met gevoel voor ironie hebben Jonathan Hickman en Nick Dragotta het lot van de mensheid in handen gelegd van de dood.

 

RAVINETPBv02_COVDONE_wlogoRAVINE TP VOL 2

Ravine wist te verbazen en zette in deel 1 de standaard voor fantasycomics. Het belooft een epos te worden van ongekende schaal.  Kunnen de makers deze opwaartse lijn volhouden?  Dat wil ik zeker ontdekken.

 

legend_tpb_cover_white_bgTHE LEGEND OF LUTHER STRODE, VOL 2

We hebben de eerste issue besproken en het was een van de weinige comics waar het geweld ervoor zorgde dat ik me licht gedeprimeerd voelde. Tegelijkertijd was het wel te merken dat de serie ten opzichte van het eerste seizoen een bepaalde ontwikkeling doormaakte. Daarom krijgen ze het voordeel van de twijfel…

 

mindmgmt2MIND MGMT HC VOL 2: THE FUTURIST

In het eerste deel maakten we kennis met onze heldin en de mysterieuze Henry Lyme. De frontman (of niet) van een organisatie genaamd het Mind MGMT. Kan onze heldin in leven blijven terwijl haar geheugen haar langzaam in de steek laat en de overige leden van het Mind MGMT spitsroede lopen om haar om te leggen?

 

VM_WARRIOR_VOL_001_CVR-149x225

VALIANT MASTERS ETERNAL WARRIOR HC VOL 1

De eeuwige strijder is iemand die in nagenoeg elke oorlog heeft meegevochten. Hij heeft behoefte aan rust maar ook in deze moderne tijd heeft de wereld behoefte aan zijn kunsten. Hij zal samen met Bloodshot, X-O Manowar en zijn verdwenen broer Armstrong vooraan staan in de strijd die komen gaat. Dit is een herdruk van de eerste 8 comics die begin jaren negentig verschenen. Deze comics werden onder andere gemaakt door Jim Shooter, Kevin VanHook, Barry Windsor-Smith en John Dixon.

 

STK616449ALAN MOORE FASHION BEAST TP (MR)

In het midden van de jaren tachtig vroeg de legendarische producent Malcolm McLaren aan Moore om het script voor een film te maken. Deze film kwam niet van de grond en het script verdween in de onderste laden van de kast. Maar een wakkere jongen bij Avatar viste het eruit en kreeg van de legendarische schrijver toestemming om het te verstrippen. Nieuw werk van Alan Moore is het altijd waard om ingekeken te worden.

 

DELILAH DIRK & TURKISH LIEUTENANT GN

Weer een webcomic waar de eerste verhaallijn nu op papier verschijnt. Veel mensen zijn er lyrisch over, vandaar dat het op de lijst komt. Zelf ben ik in staat om me in te houden en niet op deze link te klikken. Het wordt een sprong in het diepe.

 

delilah-dirk

 

 

sixthgun1SIXTH GUN DLX HC VOL 1

Deze reeks vliegt, ondanks de mislukte poging om het op tv te krijgen, onder ieders radar door maar deze horror/western krijgt nu een eerste hardcover. De eerste 11 issues worden gebundeld zodat ook de laatste twijfelaars kunnen lezen waar alle heisa over gaat.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar