0
Posted 10/06/2013 by Arno in Games/Toys
 
 

Resident Evil Restaurant Walkthrough


De mannen van Capcom Unity bezochten onlangs het Biohazard Cafe & Grill in Tokio, Japan. Dit is een restaurant dat volledig in het teken staat van Capcom‘s klassieke Resident Evil-videogames (gekend als Biohazard in Japan). De survival horrorfranchise ging in 1996 van start en kent ondertussen een hele hoop games, comics, films en andere merchandise.

Het restaurant vol met zombies en biowapens is misschien niet de meest gezellige plek om te eten, maar cool is het alvast wel. Hieronder kan je overigens een eerder bezoek aan de CAP BAR bekijken, een Japans restaurant – eveneens gevestigd in Tokio – waar naast Resident Evil ook nog andere klassieke games van de Japanse developer centraal staan, zoals Devil May Cry, Ace Attorney, Megaman en natuurlijk Street Fighter, zodat een flambée al snel een Yoga Fire wordt. Die Japanners toch!

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.