0
Posted 04/06/2013 by Arno in Comics
 
 

Maak je eigen grootse superheldenverhaallijn met de Superhero Event Picker!

Ieder jaar staan ze opnieuw voor de deur: grote superheldencrossovers of events. Grootse verhaallijnen waaraan haast elk personage in een superheldenuniversum meedoet en waarna, volgens het welbekende verkooppraatje, “niets ooit nog hetzelfde zal zijn” (althans, toch tot het volgende event of de volgende Hollywoodadaptatie voor de deur staat). Grafisch ontwerpster Kate Willaert stak enkele van de meestgebruikte plotelementen en clichés van zulke verhaallijnen in een rad dat je kan afdrukken, uitknippen en waaraan je, als bijvoorbeeld een redacteur bij DC of Marvel, kan draaien om je volgende event te plannen.

Probeer het alvast ook eens!

(Via ComicsAlliance)

superheroeventpicker1

superheroeventpicker2

superheroeventpicker

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.