0
Posted 03/06/2013 by Brainfreeze in Events
 
 

Glitch #01 is nu beschikbaar

glitchlogo

Het officiële eerste nummer van Glitch, het exclusieve digitale magazine van onze goeie vrienden bij 4Gamers, is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Glitch biedt exclusieve content rond games, films en comics, voornamelijk gericht op de gebruikers van tablets. Ook Brainfreeze heeft er een plaatsje in en deze maand zetten we de 50ste verjaardag en derde solofilm van Iron Man in de schijnwerpers. We leveren enkele leestips voor de fans die Marvel’s gouden Avenger via de films hebben ontdekt en plaatsen een paar van de beste Iron Man versus The Mandarin-verhalen op een rijtje. Verder hebben we ook een review bijgedragen van Telltale‘s The Walking Dead-videogame.

Meer informatie, alsook een gratis preview, vind je hier.

GLITCH #01 bij de App Store

GLITCH #01 bij de Google Play Store

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar