8
Posted 01/06/2013 by Arno in Tv/Film
 
 

Win Tickets en zie MAN OF STEEL als Allereerste op Zaterdag 15 Juni in Kinepolis Brussel


Man of Steel, de reboot van de Superman-filmfranchise en meest verwachte film van het jaar vliegt bij ons pas vanaf 19 juni de bioscoopzaal binnen. Dankzij Brainfreeze en Warner Bros. kan jij echter één van de 15 duotickets winnen voor de exclusieve Man of Steel avant-première op 15 juni om 20u00 te Kinepolis Brussel. Dit is de allereerste screening voor de fans in België.

Wat moet je doen om te winnen?

KNEEL BEFORE ZODDING!

Na de internethypes rond Kamehameha’ing, Vadering en ons eigenste Repulsoring, sturen we graag opnieuw eentje de wereld in ter ere van KNEEL BEFORE ZOD! De welbekende slagzin van één van Superman’s grootste vijanden en hoofdschurk van Man of Steel: de Kryptoniaanse General Zod. Met andere woorden: wij verwachten dat je op je knieën gaat voor Zod!

246363id3h_MOS_Zod_Intl_BANNER_48inW_x_70inH.indd

Stap 1:

Maak een originele foto van jezelf waarin je als een ware General Zod in de lucht lijkt te zweven, terwijl één of meer vrienden uit loyaliteit (of angst) voor je knielen. Extra punten voor de echte fans die een stapje verder willen gaan en zich hiervoor effectief als een knielende Superman of zwevende generaal willen opkleden, maar met een originele en grappige “Kneel before Zod!“-foto kom je ook al heel ver.

Stap 2:

Stuur deze foto, samen met je naam, naam van je partner en adresgegevens, door naar ManofSteel [AT] Brainfreeze.be (met vermelding KNEEL BEFORE ZOD!) of plaats je foto op onze Facebookpagina.

Stap 3:

Brainfreeze kiest hieruit de meest originele en grappigste foto’s en plaatst ze op de site.

Deze wedstrijd loopt tot en met donderdag 13 juni. De winnaars zullen die dag persoonlijk verwittigd worden en krijgen een uitnodiging per mail toegestuurd die ze op zaterdag 15 juni moeten meenemen. Veel succes!

 

Man of Steel avant-première:

20u00: Screening Man of Steel in 3D (OV)

 

Inspiratie nodig? We’ve got you covered!

De Brainfreeze-redacteurs geven alvast alweer het *ahum* “goede” voorbeeld. Have fun!

KneelForZODding-1 KneelForZODding-2

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.

Deze Wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.