0
Posted 28/05/2013 by Brainfreeze in Comics
 
 

“Dodelijke” Gammastraling mogelijk op weg naar de Aarde!

271001main_NatureCover_800Belangrijk nieuws bereikt ons vanuit wetenschappelijke hoek. Volgens Grant Hill, astronoom aan het Keck Observatorium in Hawaii, ligt onze aarde mogelijk in de weg van een potentieel dodelijke dosis gammastraling. Aan Forbes vertelt hij dat WR 104, een Wolf-Rayetster op zo’n 8.000 lichtjaren van ons verwijderd, kan uitbarsten in een supernova. De vrijgekomen hoeveelheid gammastraling die hierbij vrijkomt zou een kwart van onze ozonlaag kunnen vernietigen en onze planeet ingrijpend veranderen.

Is dit reden tot paniek? Tijd om onszelf aan bacchanalen en perverse uitspattingen over te geven? Misschien toch snel een schuilkelder bouwen?

gammabombBrainfreeze zegt neen! Haal de champagneglazen maar boven en ontkurk je beste fles. Gammastralen zijn cool! Buiten misschien de teloorgang van cosplay zien wij hier enkel positieve kanten.

Nu, voor we iets te enthousiast worden, gammastralen kunnen variërende effecten geven en iedereen reageert natuurlijk anders op zo’n gezonde portie straling. We sommen enkele mogelijkheden op:

Hulk SmashJe wordt beresterk. Gedaan met naar de gym te hollen, gedaan met dat hopeloos trainen, want gammastralen geven je een supergespierd en sterk lijf. De voordelen hieraan verbonden zijn eindeloos. Hoe groot het probleem ook moge zijn, alles los je nu op met smashen. En hoe kwader je wordt, hoe sterker je wordt!

Nadeel: Mogelijk verlies van rationeel en verstandelijk vermogen.

 

hulktheleaderJe wordt superslim. Geen enkele wiskundig of economisch raadsel is onoplosbaar. Men gaat je aanspreken als Green Will Hunting en een goed verdienende academische carrière of een leidinggevende functie ligt binnen handbereik.

Nadeel: Je hoofd neemt mogelijk ongewoon grote proporties aan.

 

hulkAbominationJe wordt een afgrijselijk lelijk, doch supersterk monster en je blijft je verstandelijke vermogens behouden. Nu hoor ik je denken “dat is niets voor mij“. Maar je bent natuurlijk een droomarbeider voor eender welk offshore bedrijf. Waar ze nu tien man voor hard labeur gebruiken, ga jij het in je eentje klaren. Dat betekent ook tien maal langs de kassa passeren. Ka-ching!

Nadeel: Je blijft natuurlijk afgrijselijk lelijk.

 

hulkshehulkGroene vrouwen zijn daarentegen steeds hot! En als we op hun grootste en groenste vertegenwoordigster Jennifer Walters, alias She-Hulk afgaan, worden ze meteen ook zeer bereikbaar (mogelijk nadeel: zij zijn natuurlijk ook sterk en slim).

 

Helaas kunnen we niet garanderen dat dit feestje voor binnenkort is. Onze wetenschapper van dienst situeert deze mogelijke gebeurtenis tussen “vanaf morgen tot over 500.000 jaar“.  Nu, morgen kan alvast niet vroeg genoeg komen…

To Earth!

To Earth!

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar