2
Posted 21/05/2013 by Arno in Wedstrijd
 
 

Django Unchained Wedstrijd: De Winnaars!

DjangoUnchained_DVD2Hier bij Brainfreeze hebben we al wel wat geschreven rond Django Unchained, regisseur Quentin Tarantino‘s Oscarwinnende eigen take op de spaghettiwestern met Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio en Christoph Waltz in de hoofdrollen. Vanaf 16 mei lag de film in de winkelrekken en mochten we, in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment BE, 10 Django Unchained-prijspakketten weggeven!

Django Unchained speelt zich af in het zuiden van de Verenigde Staten, twee jaar voor de Amerikaanse burgeroorlog, en draait om Django (Academy Award®-winnaar Jamie Foxx). Django is een slaaf wiens heftige verleden met zijn voormalig eigenaren ervoor zorgt dat hij oog in oog komt te staan met de Duitse premiejager Dr. King Schultz (Academy Award®-winnaar Christoph Waltz). Schultz is op jacht naar de moorddadige gebroeders Brittle en alleen Django kan hem naar de gebroeders leiden. De onorthodoxe Schultz verwerft Django met de belofte hem te bevrijden als de gebroeders Brittle gevangen zijn – dood of levend.

Onze review van de film lees je hier. De gelijknamige Vertigo-comic namen we hier onder de loep.

© 2012 Sony Visiona Romantica, Inc. All Rights Reserved.

De Winnaars:

  • kwboleole
  • ghostrider
  • Lord mar-vell
  • Draco
  • light
  • Snowdog
  • JOHANDB
  • Jaak Heirbaut
  • Grommers
  • LilB

Proficiat aan de winnaars! Gelieve zo snel mogelijk jullie adresgegevens door te mailen naar Wedstrijd [AT] brainfreeze.be.

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.