2
Posted 16/05/2013 by Arno in Events
 
 

To Tablets and Beyond: Glitch

glitchlogo

Glitch – an (un)fair advantage for gamers

Eindelijk is het zover. Issue #0 van Glitch, het nieuwe digitale magazine van onze goeie vrienden bij 4Gamers, is een feit. Glitch zal, vanaf het eerste echte nummer eind mei, maandelijks exclusieve content rond games, indie gaming, films en comics schenken.

Het magazine wordt een heuse interactieve ervaring, voornamelijk gericht naar de gebruikers van tablets (al zal er ook steeds een online preview-versie worden aangeboden, met minder content en zonder de extra toeters en bellen).

Waarom verschijnt dit op deze site, vraagt u? Wel, Brainfreeze zal elke maand een apart gedeelte van Glitch inpalmen, waarin ook wij exclusieve content zullen aanbieden en onze gedachten over popcultuur koel blijven serveren. Zo hebben we voor Glitch #00, dat een kijk op de recente fighting game Injustice: Gods Among Us bevat, wat interessante leestips geplaatst voor de fans van de game en de parallelle werelden van DC Comics. In de komende maanden mag je zo nog meer exclusieve specials van ons verwachten.

Glitch #00 is nu gratis beschikbaar voor tablets via de App Store, en vanaf nummer #01 eind mei komt daar ook alvast de Google Play Store bij.

Meer info, alsook de online preview-versie, vind je op 4Gamers.be. Hieronder kan je de interactieve cover bekijken:

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.