2
Posted 04/05/2013 by Brainfreeze in Comics
 
 

Het is Vandaag Free Comic Book Day!


Het is vandaag de eerste zaterdag van mei, waarop sinds 2002 elk jaar Free Comic Book Day wordt georganiseerd. Vandaag liggen in zowat alle stripwinkels weer hoge stapels van speciaal voor deze dag gemaakte strips gereed om gratis meegenomen te worden door de klanten. Het aanbod van strips is altijd heel gevarieerd dus er zit zeker en vast wel iets tussen voor iedereen. Vele uitgeverijen doen hun best een zo leuk mogelijke comic te maken om op die manier nieuwe lezers voor hun titels te vergaren. Zo komt Image af met een exclusieve The Walking Dead-comic, zet DC Comics Superman in de spotlight, komt Marvel met een preview voor Infinitygaat Dark Horse resoluut voor Star Wars en IDW Publishing voor de Teenage Mutant Ninja Turtles.

Een volledige lijst met de 52 beschikbare gratis Gold en Silver-comics vind je hier. Geraak je vandaag niet in een stripwinkel? Geen probleem, want de online shops doen ook mee (klik hier voor FCBD bij onze goeie vrienden van Archonia).

Nog steeds niet onderweg naar een stripwinkel? Goed, maar als wij je niet kunnen overtuigen, dan kan de man hieronder dat zeker wel. See ya in the shop(s)!

fcbd

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar