0
Posted 29/04/2013 by Axel in Columns
 
 

Figuurlijk Gesproken #42: “Mijn Wraak zal Groen zijn”

Beste Figuranten,

Hoop sleept zich doorheen de lange, stoffige hallen de ziel van menig Avengers-fan binnen, want na de vorige aflevering wordt duidelijk dat Widow zich uit haar penibele situatie trekt. Een combinatie van moed en tijdelijke waanzin blijken voor de voorzitter genoeg om zich van haar loverboy te ontdoen, uit Kasteel Grijsschedel te ontsnappen, en de eerste stap naar het herstellen van de status quo in gang te zetten. Maar de vraag brandt op éénieders lippen: hoe verloopt het de gewezen voorzitter, generaal Nick Fury? Want ook hij werd door de booswichten aan de meest perverse bestialiteiten onderworpen…

We stappen het verhaal in net na de bloedige strijd om Slangenkasteel, waar de generaal met behulp van zijn Howling Panters het kasteel heeft ingenomen. Na de berechtiging en aansluitende executies van Carnage en Crossbones is het de beurt aan de goorste en gevaarlijkste van hen allen. De overwinnaar zal altijd rechter zijn, de verliezer aangeklaagde. In deze zaak staat rechter Fury garant voor een eerlijk proces…

Lavbanner

421

422

423

424

425

426

427

428

(“Het siert een nobele held zijn fouten in te zien” – neutrale Arno, red.)

Wat is een Figuurlijk Gesproken zonder muzikale afsluiter? Inspiratie vind je overal.

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?