1
Posted 21/04/2013 by Malkavian in Tv/Film
 
 

IRON MAN 3 Red Carpet Night Wedstrijd – REPULSORING Mark IV


Afgelopen week startte Brainfreeze met “REPULSORING“, waarin je even in de huid van Iron Man mag kruipen en je handpalmkanonnen kan uittesten op je vrienden. De beste en meest originelerepulsoring-foto’s winnen één van de 15 duotickets voor de Iron Man 3 Red Carpet Night op 23 april, waar je als eerste in België Marvel’s nieuwste blockbuster kan zien.

We hebben ondertussen al heel wat leuke foto’s binnengekregen en zullen af en toe het verloop van de wedstrijd in de spotlight zetten. Onze eerste selectie vind je hier, de tweede hier en een derde selectie hier. Hieronder hebben we een laatste selectie van de talloze inzendingen geplaatst, waaronder een gevecht met The Mandarins en een slecht werkende JARVIS.

De wedstrijd loopt deze avond af en dan krijgen de winnaars een uitnodiging toegestuurd via e-mail voor de Iron Man 3 Red Carpet Night! Dus hou zeker je digitale brievenbus in de gaten als je een foto hebt ingezonden.

Meer info over de wedstrijd vind je hier. Geniet alvast van de nieuwe foto’s!

Repulsoring_32 Repulsoring_30 Repulsoring_31Repulsoring-34 Repulsoring-35 Repulsoring-36 Repulsoring-33

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian