4
Posted 20/04/2013 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

IRON MAN 3 Red Carpet Night Wedstrijd – REPULSORING Mark III…


Afgelopen week startte Brainfreeze met “REPULSORING“, waarin je even in de huid van Iron Man mag kruipen en je handpalmkanonnen kan uittesten op je vrienden. De beste en meest originelerepulsoring-foto’s winnen één van de 15 duotickets voor de Iron Man 3 Red Carpet Night op 23 april, waar je als eerste in België Marvel’s nieuwste blockbuster kan zien.

We hebben ondertussen al heel wat leuke foto’s binnengekregen en zullen af en toe het verloop van de wedstrijd in de spotlight zetten. Onze eerste selectie vind je hier, klik hier voor de tweede. Hieronder hebben we alweer wat inzendingen op een rijtje gezet, waaronder zelfgemaakte repulsoring-comics en… Grumpy Cat?!

Jullie hebben echter nog een weekend, dus maak snel je eigen foto, stuur ‘m door naar IronMan [AT] Brainfreeze.be en misschien zien we je dinsdag dan wel terug op de Iron Man 3 Red Carpet Night!

Meer info over de wedstrijd vind je hier. Geniet alvast van de nieuwe foto’s!

Repulsoring_23

Repulsoring_24

Repulsoring_25

Repulsoring_21

Repulsoring_22

Repulsoring_20

Repulsoring_26

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar