3
Posted 19/04/2013 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

IRON MAN 3 Red Carpet Night Wedstrijd – REPULSORING Mark II…


Afgelopen week startte Brainfreeze met “REPULSORING“, waarin je even in de huid van Iron Man mag kruipen en je handpalmkanonnen kan uittesten op je vrienden. De beste en meest originelerepulsoring-foto’s winnen één van de 15 duotickets voor de Iron Man 3 Red Carpet Night op 23 april, waar je als eerste in België Marvel’s nieuwste blockbuster kan zien.

We hebben ondertussen al heel wat leuke foto’s binnengekregen en zullen af en toe het verloop van de wedstrijd in de spotlight zetten. Eerder postten we al de eerste selectie, hieronder vind je een nieuwe lading, met naast repulsoring ook three point landings, action figures, Duke Nukem, Marilyn Monroe en… Iron Baby’s?!

Jullie hebben echter nog een heel weekend, dus maak snel je eigen foto, stuur ‘m door naar IronMan [AT] Brainfreeze.be en misschien zien we je dan wel dinsdag terug op de Iron Man 3 Red Carpet Night!

Meer info over de wedstrijd vind je hier. Geniet alvast van de nieuwe foto’s!

Repulsoring-10

Repulsoring-11

Repulsoring-12

Repulsoring-13

Repulsoring-14 Repulsoring-17

Repulsoring-15 Repulsoring-16

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar