8
Posted 15/04/2013 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

IRON MAN 3 Red Carpet Night Wedstrijd – REPULSORING So Far…


Afgelopen week startte Brainfreeze met “REPULSORING“, waarin je even in de huid van Marvel’s Iron Man mag kruipen en je handpalmkanonnen kan uittesten op je vrienden. De beste en meest originele repulsoring-foto’s winnen één van de 15 duotickets voor de Iron Man 3 Red Carpet Night op 23 april, waar je als eerste in België Marvel’s nieuwste blockbuster kan zien.

We hebben ondertussen al heel wat leuke foto’s binnengekregen en zullen af en toe het verloop van de wedstrijd in de spotlight zetten. Hieronder vind je al een eerste selectie repulsoring-foto’s. Er is echter nog tijd genoeg, dus maak snel je eigen foto, stuur ‘m door naar IronMan [AT] Brainfreeze.be en misschien zien we je dan wel terug op de Iron Man 3 Red Carpet Night!

Meer info over de wedstrijd vind je hier. Geniet alvast van de eerste foto’s!

Repulsoring_6

Repulsoring_8

Repulsoring_5

Repulsoring_7

Repulsoring_4

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar