16
Posted 11/04/2013 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

Win 1 van de 15 VIP DUO TICKETS voor de IRON MAN 3 Red Carpet Night

Marvel‘s Iron Man 3 loopt vanaf 24 april in de bioscoopzalen, maar dankzij Brainfreeze en Marvel kan jij één van de 15 duotickets (inclusief VIP-arrangement) winnen voor de Exclusieve Iron Man 3 Red Carpet Night op dinsdag 23 april te Kinepolis, Brussel. Hier kan je als één van de eersten in het land de film zien, de dag voor de film in de bioscoop verschijnten mag je ook mee naar de exclusieve receptie achteraf. Tony Stark would love it!

Wat moet je doen om te winnen?

REPULSORING!

Hier bij Brainfreeze zijn we grote fan van internethypes en ter ere van Marvel’s gouden Avenger willen we er graag zelf eentje de wereld insturen. Na “Kamehameha’ing/Hadouken’ing” en “Vadering” stellen wij “REPULSORING” voor – naar Iron Man’s handpalmkanonnen gekend uit de verschillende comics, films en animatiereeksen.

Iron Man repulsor

Stap 1:

Maak een originele foto van jezelf waarin je een voorwerp of één of meerdere vrienden Iron Man-gewijsrepulsort“. Extra punten voor de echte fans die een stapje verder willen gaan en zich hiervoor effectief als Tony Stark/Iron Man willen opkleden, maar met een originele en grappige “repulsoring“-foto kom je ook al heel ver. Let wel: we verwachten steeds ook een “slachtoffer” die/dat wordt geraakt door de awesomeness die jij als een repulsoring Iron Man uitstraalt, zo zijn we nu eenmaal. We aanvaarden verder ook leuke Iron Man-stijl foto’s/poses met Unibeaming, 1-2-3-Blast-Offs en Three Point Landings.

Stap 2:

Stuur deze foto, samen met je naam, naam van je partner en adresgegevens, door naar IronMan [AT] Brainfreeze.be (met vermelding IRON MAN 3 REPULSORING) of plaats je foto op onze Facebookpagina.

Stap 3:

Brainfreeze kiest hieruit de meest originele en grappigste foto’s en plaatst ze op de site.


Deze wedstrijd loopt tot en met zondag 21 april. De winnaars zullen die dag persoonlijk verwittigd worden en hun namen komen op de guest list terecht. Veel succes!

Iron Man 3 Night time table:

18u30: Food & Drinks in een Iron Man 3-sfeer te Kinepolis Brussel

20u00: Screening Iron Man 3 in 3D (OV)

22u00: Receptie

Inspiratie nodig? We’ve got you covered!

De Brainfreeze-redacteurs geven alvast het *ahum* “goede” voorbeeld. Have fun!

repulsoring-1repulsoring-2 repulsoring-3

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.

Deze Wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar