1
Posted 28/03/2013 by Arno in Comics
 
 

Nieuwste Trend: Japanse Schoolmeisjes doen de Kamehameha

db-kamehamehaEen nieuwe trend/nationale hype in spe lijkt het land van de rijzende zon te overspoelen. Via Twitter uploaden Japanse tieners momenteel verschillende foto’s van zichzelf en enkele vrienden, terwijl ze de Kamehameha – de signature move uit Akira Toriyama‘s legendarische Dragon Ball-mangafranchise – uitbeelden. Andere typische bewegingen uit manga en anime zijn ook te vinden, maar de Kamehameha lijkt uiteraard één van de populairste te zijn.

Een betere viral marketing voor de nieuwe anime Dragon Ball Z: Battle of Gods – vanaf 30 maart in de Japanse bioscoop – zou je haast niet kunnen bedenken.

(Via Kotaku.com)

kame6

kame5

kame3

kame1

kame4

kame2

kame7

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.