0
Posted 28/03/2013 by Arno in Comic Cons
 
 

Antwerp Convention #3 (Zondag 28 April, 2013) – Only One Month to Go…

antwerpconBinnen welgeteld één maand is het weer zover, dan gaat de inmiddels derde editie van Antwerp Convention van start. Brainfreeze mag zich nu een trotse partner noemen van deze Sci-Fi-, Horror- en Fantasybeurs dewelke doorgaat op zondag 28 april in Antwerp Expo. Antwerp Con #3 belooft weer een dag vol special guests, interviews, screenings, showcases, gaming toernooien, cosplay en andere activiteiten uit de comic-, manga-, film-, tv-, literatuur-, game- en toy-werelden te worden. Dat, en natuurlijk een heleboel shoppen.

Zowel een groot deel van de Brainfreeze-crew als onze goeie vrienden van Archonia zullen alweer van de partij zijn. Aan de Archonia-stand zal je overigens artiesten Romano Molenaar (Birds of Prey, Storm), Iris Compiet en Rob Croonenborghs (Jesus Hates Zombies) kunnen begroeten (en ja, de geruchten zijn waar: ze nemen ook een booth babe mee, en we quoteren: “ze zal iets leuks aanhebben“). Een pick-up @Antwerp Convention optie is overigens opnieuw beschikbaar.

Verdere gasten op de Antwerp Con worden o.a. acteurs Julian Glover (Game of Thrones, Star Wars, Indiana Jones), Catherine E. Coulson (Twin Peaks), Doug Bradley (Pinhead uit Hellraiser himself), de Italiaanse horror-regisseur Lamberto Bava (Demons) en artiesten als Rufus Dayglo (2000 AD, Tank Girl), Djillali Defali (Assassin’s Creed) en Kristof Spaey (Misschien, Nooit, Ooit). Meer namen en informatie rondom de gasten vind je hier.

Tickets zijn te koop in de Mekanik Strip en Outpost te Antwerpen, Epic Comics en Gadget te Gent, of je kan ze gewoon online via de website boeken. Tickets kosten 8 euro in voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Antwerp Convention #3 gaat door op zondag 28 april in Antwerp Expo (Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen). De deuren gaan open om 10u00 en we hopen jullie daar vriendelijk te mogen begroeten. Bezoek hier de officiële site en Facebookpagina.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.