0
Posted 25/03/2013 by Axel in Columns
 
 

Figuurlijk Gesproken #38 : “The Lord of the Ring”

Beste Figuranten,

We staan met onze voet bijna in de maand april en toch voelt het als december aan. Ontrokken van zon en warmte, worden we allemaal herleid tot chagrijnige individuen.

Gelukkig krijgen de trouwe fans van Figuurlijk Gesproken hun portie vrolijkheid en fun gepresenteerd. Als het eerste straaltje zomerzon, breng ik jullie een gezonde dosis positivisme. Mensen helpen mensen nietwaar?

Misschien is een korte synopsis op zijn plaats: De N-SA, bestaande uit Doctor Doom, Magneto, Carnage en een overloper Hulk, zwoer wraak op de Avengers. Na een harde campagne slaagden ze er in het volk tegen de helden te keren. Achtereenvolgens verlieten Thor, Captain America, Iron Man en Hulk Hogan het team. Silver Surfer verleidde Black Widow, en overtuigde haar zich van overgebleven leden agenten Watson en Spider-Man te ontdoen. Niets stond de N-SA nog in de weg Kasteel Grijsschedel in te nemen. Black Widow werd door haar loverboy Silver Surfer gedwongen verregaande diplomatieke relaties met de booswichten aan te gaan. Als laatste werd Nick Fury nog aan Carnage geschonken. Samen met andere gevangen werd hij naar Slangenberg gebracht. Maar hoe vergaat het generaal een-oog?

Of we het Brainsound noemen of niet, deze aflevering heeft achtergrondmuziek nodig.

 

Lavbanner

381

382

383

384

385

386

387

388

389

3810(“Macho Macho Man, I wanna be a Macho Man” – klaar voor de Voice van Vlaanderen zijnde Arno, red.)

Onze helden bezitten hun eigen imperfecties, en de grootste helden zijn vaak de grootste zondaars. Staat JLA voor Just Loves Ass? We weten niet of Nick Fury de groene tsunami zal overleven, maar we zien jullie graag volgende week terug.

Bij leven en welzijn uiteraard…

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?