3
Posted 18/03/2013 by Axel in Columns
 
 

De “All New” Figuurlijk Gesproken #37: “Fury Unchained”

Figuranten,

Tot jullie spreekt een zeer misnoegde en ontgoochelde auteur. Staat hij vorige week te pronken met zijn cultstatus – omdat hij in het achterhoekje van Brainfreeze, zonder enige vorm van publiciteit schittert – dan gaat een onverlaat van de redactie onze column toch wel tweeten zeker. Een mens wordt er horendol van.

Luister, ik weet begot zelf niet meer waar het verhaal om gaat…tweetende nonsens…in mijn tijd schreven we een handgeschreven brief…en dat was ook leuk.

Lavbanner371

372

373

374

375

376

(“Hier durf ik de term niveau al niet meer gebruiken” – niet-tweetende Arno, red.)

Wie hieronder als eerste de titel en uitvoerder van het gebruikte nummer kan posten, kan op de Antwerpen Convention 2013 op 28 april een gratis figurine komen afhalen. Tweeters, gelieve zich te onthouden…

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?