2
Posted 15/03/2013 by Arno in Tv/Film
 
 

The Bourne Legacy Wedstrijd: De Winnaars!

BourneLegacy-WedstrijdVijf jaar na de The Bourne Ultimatum, de laatste Jason Bourne-film gebaseerd op de boeken van Robert Ludlum, nam regisseur Tony Gilroy de actiefranchise over met The Bourne Legacy. Matt Damon keerde echter niet terug als Jason Bourne, want de nieuwe hoofdrol werd weggelegd voor Jeremy Renner (The Avengers, The Hurt Locker) als Aaron Cross – eveneens een agent/proefproject van een topgeheim black ops-programma met vertakkingen tot in de hoogste regionen van de CIA. De film speelt zich gelijktijdig af met The Bourne Ultimatum, maar je kan deze nieuwste telg in de Bourne-franchise gerust zonder enige voorkennis bekijken. Naast Renner, zijn er verdere rollen weggelegd voor Edward Norton (The Incredible Hulk, Fight Club) en Rachel Weisz (The Mummy, Constantine). Onze review lees je hier (en klik hier voor een handig overzicht van de voorgaande Bourne-films).

In samenwerking met Universal Pictures en Tinseltown mocht Brainfreeze 3 DVD’s van The Bourne Legacy weggeven.

De Winnaars:

– Eibert

– sandra

JOHANDB

Proficiat aan de winnaars! Gelieve zo snel mogelijk jullie adresgegevens door te mailen naar Wedstrijd [AT] brainfreeze.be.

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.