5
Posted 12/03/2013 by Axel in Columns
 
 

Toy Exclusive: Brainfreeze interviewt “Totally Tubular” Mark Bellomo (Nederlands/English)

Onze gast vandaag is geen kleine vis in de toywereld.

totally tubularMark Bellomo heeft zich gestaag opgewerkt naar een autoriteit rond 80s-toys, en popcultuur in het algemeen. Hij schreef toonaangevende naslagwerken als The Ultimate Guide to GI Joe 1982-1994: Identification and Price Guide (wat fans de Joe Bijbel noemen, en waar we in onze opkomende G.I. Joe Special dieper op in zullen gaan) en Transformers: Identification and Price Guide.

Zijn voorlopige opus Totally Tubular ’80s Toys zou eigenlijk verplicht in je boekenkast moeten staan, gezien er zoveel belangrijke licenties en 80s-fenomenen in besproken worden. Van Masters of the Universe, Star Wars, Barbie tot My Little Pony, hij bespreekt en illustreert werkelijk alle speelgoed uit dit decennium. Wie wil weten waar het allemaal rond draait, verwijs ik je graag hiernaartoe. Daar vind je de eerste bladzijden van dit fantastische boek terug. Deze columnist houdt Mark Bellomo ook verantwoordelijk voor het ongecontroleerd kopen van Masters of the Universespeelgoed. Doe jezelf of je vrienden dus een plezier, en schaf dit boek onmiddellijk aan!

Een leuk wist-je-datje: Mark Bellomo heeft Belgische roots.

Deze schrijver heeft zijn stoute schoenen aangetrokken, en Mark Bellomo gecontacteerd via Facebook. Zo evident is dat niet, want Mark Bellomo is op dit moment hot property. Maar de vraag of hij een interview door Brainfreeze toestaat werd enthousiast onthaald. Dit interview vind je dan ook terug op de volgende pagina

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?