0
Posted 11/03/2013 by Axel in Columns
 
 

De “All New” Figuurlijk Gesproken #36: “Liefde Voor Altijd”

Beste Figuranten,

Welkom bij een nieuwe aflevering van de enige hitreeks zonder hits (heb je ‘m?). Ik ben superblij, want sinds we met onze reeks noch in de sbox verschijnen, noch op Facebook reclame krijgen en noch in de drop banners terug te vinden zijn, voelt Figuurlijk Gesproken meer dan ooit als een cultreeks aan. Ik waan me Don McGregor met War Of The Worlds starring Killraven of Jim Starlin met Warlock, maar dan zonder hun talent.

Lavbanner361

362

363

364

365

366

367

368

 (“Je hebt gelijk, dit komt in geen mijl van de sbox” – kwaliteitsbewaarder Arno, red.)

Deze aflevering kunnen we pas op één deftige manier afsluiten. Tot volgende week!

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?