1
Posted 08/03/2013 by Arno in Comic Cons
 
 

J.G. Jones naar F.A.C.T.S. 2013

J.G. Jones

J.G. Jones

F.A.C.T.S. – de grootste comics, sci-fi, fantasy en animebeurs in de Benelux – mag vandaag haar eerste Amerikaanse gast verwelkomen: niemand minder dan tekenaar J.G. Jones! Comiclezers kennen het werk van Jones ongetwijfeld uit o.a. Y: The Last Man (Vertigo), Marvel Boy (Marvel) en natuurlijk Wanted (Top Cow). Voor DC Comics tekende Jones alle covers van de wekelijkse reeks 52, een groot deel van Final Crisis en het recente Before Watchmen: Comedian. Ook deed hij het tekenwerk voor de graphic novel Wonder Woman: The Hiketeia, dewelke door RW uitgeverij net in een Nederlandse editie werd gegoten.

F.A.C.T.S. viert dit jaar haar twintigste verjaardag en vindt plaats op 19-20 oktober in Flanders Expo te Gent. De officiële site vind je hier.

final-crisis-featured

beforewatchmencomedian

first-wave

wanted2

wonderwomanhiketeia

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.