22
Posted 07/03/2013 by Arno in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Win één van de The Bourne Legacy DVD’s

De prijzen van onze Brainfreeze Comic Wars-wedstrijd zijn verstuurd, de Marvel NOW!-wedstrijd begint op haar einde te lopen… Met andere woorden, we gaan deze maand nog eens wat weggeven!

Vijf jaar na de The Bourne Ultimatum, de laatste Jason Bourne-film gebaseerd op de boeken van Robert Ludlum, nam regisseur Tony Gilroy de actiefranchise over met The Bourne Legacy. Matt Damon keerde echter niet terug als Jason Bourne, want de nieuwe hoofdrol werd weggelegd voor Jeremy Renner (The Avengers, The Hurt Locker) als Aaron Cross – eveneens een agent/proefproject van een topgeheim black ops-programma met vertakkingen tot in de hoogste regionen van de CIA. De film speelt zich gelijktijdig af met The Bourne Ultimatum, maar je kan deze nieuwste telg in de Bourne-franchise gerust zonder enige voorkennis bekijken. Naast Renner, zijn er verdere rollen weggelegd voor Edward Norton (The Incredible Hulk, Fight Club) en Rachel Weisz (The Mummy, Constantine). Onze review lees je hier (en klik hier voor een handig overzicht van de voorgaande Bourne-films).

In samenwerking met Universal Pictures en Tinseltown mag Brainfreeze 3 DVD’s van The Bourne Legacy weggeven.

 

Wat moet je doen om te winnen? Er zijn 3 manieren !

Post een reactie hieronder. Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.

Volg ons op Facebook en tag jezelf in de The Bourne Legacy-foto op de Brainfreeze Facebook Pagina om kans te maken op één van de DVD’s.

Volg ons op Twitter en retweet het wedstrijd bericht op Twitter om kans te maken op één van de DVD’s.

Als je dus drie keer kans wil maken, dan moet je een reactie geven, de flyer taggen op Facebook en de wedstrijdpost retweeten. Wil je enkel iets op Facebook doen? Geen probleem, dat gaat ook.

Deze wedstrijd loopt tot en met woensdag 13 maart.

BourneLegacy-Wedstrijd

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden bekendgemaakt op vrijdag 15 maart.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.