0
Posted 17/02/2013 by Axel in Columns
 
 

Wrestle It: Eurostars – The Four Continents Cup


Beste lezers,

Het moment is aangebroken, want voor wie Bernard Vandamme aan het werk wil zien hebben we goed nieuws. Op 2 maart 2013 komen de Eurostars naar Vlaanderen, en zetten ze Brugge in vuur en vlam.

Wat mogen we van deze Europese wrestling stars allemaal verwachten?

Main Event 

Four Continent Cup

The Four Continents Cup

Makoto (Azië) vs Hugo Perez (Zuid-Amerika) vs Starbuck (Noord-Amerika) vs El Magico (Spanje)

Zoals de naam al zegt, zullen vier worstelaars uit verschillende continenten het tegen elkaar opnemen. Dit is de eerste keer dat dit op onze bodem gebeurd. Makoto is met zijn 78 kilo de lichtste worstelaar in de wedstrijd, maar zijn snelheid en techniek vormen een niet te onderschatten offensief. De Canadees Starbuck, student van de zeer succesvolle WWE/WCW/ECW worstelaar Lance Storm, is op weg om een grote mondiale ster te worden, en een overwinning in de Continents Cup zou mooi op zijn palmares staan. De Europeaan van dienst is de Spanjaard El Magico die ons zal tonen dat niet enkel de Mexicanen de Lucha Libre stijl meester zijn.  Last but not least vervolledigt Hugo Perez het viertal. Hoewel je het niet van hem verwacht wordt hij geroemd om zijn snelheid en leningheid. Deze vier explosieve worstelaars gaan gegarandeerd tot het uiterste om de prestigieuze prijs te winnen.

 Gavroche vs Cybernic draft

“Battle of The Champions”

“Europees Kampioen”  Cybernic Machine versus “Frans Kampioen” Jimmy Gavroche

Onze interesse gaat vooral uit naar Cybernic Machine. De enigmatische vechtmachine afkomstig uit de dieptes van de hel, lijkt rechtsreeks uit “Mad Max, The Road Warrior” te zijn gestapt. Niet alleen gaat deze gemaskerde spiermassa, die ons met de nodige nostalgie doet terugdenken aan de hoogdagen van tag team Demolition, ons verblijden met zijn aanwezigheid, hij gaat voor eenieders plezier iemand in elkaar meppen. En niet zomaar iemand, neen, hij gaat een Fransman tot gehakt herleiden.
Raak je ook gefrustreerd door je torenhoge Electrabelfacturen? Ben je gedegouteerd door het patriottisme van Gérard Depardieu? Vind je dat Bernard Arnault zijn belastingen in eigen land moet betalen? Moeten onze Zuiderburen met hun poten van onze bedrijven blijven? Of heb je als flamingant gewoon een hekel aan de Franstaligen? Schreeuw je frustratie kwijt op Frans kampioen Jimmy Gavroche en steun volksmens en filmster (“Danny the Dog-unleashed” met Jet Li) Cybernic Machine.
try out ladies

“Female Fury”

Sexy Sindy versus Angel Bombita

Wie geniet nu niet van een ouderwetse catfight!? Deze vrouwen tonen onze Mega Mindy hoe het moet, en sleuren feminisme het moderne tijdperk in. Wie weet neemt een gelukkig man de winnares mee naar huis?

Kodiak vs Richards

“Slag Om Oranje”

Kenzo Richards  vs Mark Kodiak

We krijgen een “Battle Of The Dutch” als Nederlands’ beste worstelaar “Sensei Of Chops” Kenzo Richards het opneemt tegen “Renegade” Mark Kodiak. Ter ere van de troonsafstand van Koningin Beatrix gaan ze tot het uiterste om die avond de beste Nederlander te zijn.

BVD

“Finally……”

Chippendale Of The Ring” Bernard Vandamme vs Hakem Wakur

België’s meest succesvolle worstelaar Bernard Vandamme maakt zijn triomfantelijke terugkeer in thuishaven Brugge en neemt het op tegen de schrik van de Arabische Emiraten Hakem Wakur. Stuurt het jonge opkomende geweld (getraind door voormalig WCW ster Alex Wright) onze landgenoot richting pensioen of leert de Chippendale zijn tegenstander een lesje in nederigheid?

Brainfreeze vertelt je hoe je er bij kan zijn:

Waar?

Tempelhof, Brugge.

Grotere kaart weergeven
Wanneer?

2 maart 2013

Quenta Costa?

Kaarten kosten 10,00 EUR in voorverkoop.

Hier zijn al enkele plaatsen, waar je voordelige tickets in voorverkoop kan aankopen:

– Continental Gym (Peterseliestraat 52, Brugge)
– Nutri Planet (Leopold I laan 25, Brugge)
– Cafetaria Tempelhof (Tempelhof 57, Brugge)
– P3 Nightshop (Rijselstraat 76, St-Michiels Brugge)

Voor meer informatie verwijzen we jullie graag naar de officiële site of de facebookpagina. Daar vind je ook alle nodige informatie om tickets buiten de verkooppunten aan te schaffen.

Maar…..dankzij Bernard Vandamme kan Brainfreeze gratis tickets voor dit Europese topevenement verloten. In de volgende aflevering van Wrestle It vertellen we jullie er alles over.

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?