0
Posted 12/02/2013 by Axel in Columns
 
 

De “All New” Figuurlijk Gesproken #33: “In Aquascope”

Figuranten aller landen, verenigt u,

De situatie wordt steeds hopelozer voor onze Avengers. De drie musketiers hebben het kasteel verlaten, en Black Widow troosteloos alleen (tja, aan Nick Fury en Spider-Man zal ze weinig hebben) gelaten met Silver Surfer. Er heerst een overwinningssfeer bij de N-SA, en hun leider Doctor Doom; wat reden genoeg is voor een feestje…villainstyle.

Dus presenteren Koerian en Axel  “In Brainvision“….

Lavbanner

Afsluiten doen we uiteraard “In Aquascope“. Kwestie van jullie figuranten een lekkere oorwurm aan te bieden.

 

Wens je meer achtergrondinformatie rond Brainfreeze’s meest uitgespuwde column en de thema’s die we aansnijden, dan verwijst deze columnist je naar graag het forum. Figuurlijk Gesproken heeft een eigen thread en is altijd de moeite waard om eens door te nemen. Wij beantwoorden al uw vragen met de nodige integriteit en serieux.

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?