0
Posted 04/02/2013 by Axel in Columns
 
 

De “All New” Figuurlijk Gesproken #32: “Het is waar, want het staat in den Dag Allemaal”

Figuranten,

Hier varen we weer met ons Figuurlijk-schip over de woeste zeeën van deze aardbol. Het belooft een stormachtige reis te worden, dus houd jullie kranig.

De leden van de Nieuwe Supervillain Alliance lijken in hun opzet te slagen, want Black Widow heeft Hulk Hogan de deur gewezen. In zijn plaats wurmde de gladde Silver Surfer zich een plaatsje in het warme bed van de getormenteerde leidster. De passionele nachten hebben haar duidelijk deugd gedaan, want ze wil ten strijde trekken tegen haar tegenstanders. Maar bestaat daar wel een bodem voor?

Lavbanner

(“Een bezoekje aan de krantenkiosk dient zich aan” – mediabewuste Arno)

 

Wens je meer achtergrondinformatie rond Brainfreeze’s meest uitgespuwde column en de thema’s die we aansnijden, dan verwijst deze columnist je naar graag het forum. Figuurlijk Gesproken heeft een eigen thread en is altijd de moeite waard om eens door te nemen.

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?