1
Posted 04/02/2013 by Arno in Comics
 
 

Brainfreeze Comic Wars 2012 – And the Winner is…

Brainfreeze ging op zoek naar de beste comicreeks van 2012, door jullie bepaald!

Het jaar is voorbij gevlogen en elke maand verschenen honderden comics, de ene al wat beter van kwaliteit dan de andere. Sommigen namen je mee in een fantasierijke wereld en lieten je even de problemen op de wereld vergeten. Anderen waren zo slecht dat je ze zelfs niet op het toilet zou lezen (of andere zaken mee doen).

Bij Brainfreeze hadden we een selectie gemaakt van 32 comicreeksen die volgens ons in het afgelopen jaar boven de rest uitstaken. Er werd veel gewikt en gewogen en sommige reeksen waren er net niet in geslaagd om de lijst te halen, maar het waren uiteindelijk jullie, de Brainfreeze-lezers, die bepaalden welke reeks verkozen werd tot de Beste Brainfreeze Comic van 2012.

We hebben bijna 1800 uitgebrachte stemmen, verspreid over 31 Battles, binnengekregen. En de laatst overgebleven comicreeks won met een aandeel van maar liefst 68% tegenover 32%. Kom hieronder jullie winnaar te weten…

ALL-BATTLES

Heb je een stem uitgebracht? Dan bestaat de kans dat je zelf ook één van onze vele prijzen gewonnen hebt. De winnaars zullen we gedurende deze week bekend maken.

Voor diegenen die van grafieken en statistieken houden, klik hieronder om te zien hoe jouw favoriete reeks het gedaan heeft in de Brainfreeze Comic Wars 2012.

Brainfreeze Comic Wars 2012

Chart

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.