0
Posted 28/01/2013 by Axel in Columns
 
 

De “All New” Figuurlijk Gesproken #31: “Silver Surfer, kom erbij!”

Gegroet lezers,

Welkom bij een nieuwe aflevering van “All New” Figuurlijk Gesproken, de column die je smaak en tolerantie op de proef stelt. Vorige week werd duidelijk dat de N-SA haar volle gewicht in de anti-Avengers campagne had gegooid. Het eens zo trouwe volk heeft zich massaal tegen de gevierde helden gekeerd. Net wanneer je denkt dat de vooruitzichten niet hopelozer kunnen worden, lanceert de N-SA een nieuwe kruisraket en wordt een sekstape met Hulk Hogan en Black Widow op het net gezwierd.Lavbanner

Betekent de barst in de Widow-Hogan relatie het einde van een tijdperk? Heeft ze met de Silver Surfer het paard van Troje binnenin het Avengers-team gehaald?  Blijf ons zeker volgen, want het antwoord op deze en zovele vragen zal u blijven verrassen.

In onze oneindige wijsheid hebben we besloten onze trouwe fans ook een koosnaampje te geven. Vanaf volgende week spreken we jullie dus aan als “Figuranten“! (“Arno’s Army klinkt anders ook wel catchy“- Generalissimo Arno, red.)

Wens je meer achtergrondinformatie rond Brainfreeze’s meest uitgespuwde column en de thema’s die we aansnijden, dan verwijst deze columnist je naar graag het forum. Figuurlijk Gesproken heeft een eigen thread en is altijd de moeite waard om eens door te nemen.

 

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?