19
Posted 16/01/2013 by Arno in Comics
 
 

Win de comics van Marvel NOW! The Superior Spider-Man #1


Hier bij Brainfreeze hebben we al heel wat digitale inkt doen vloeien rondom Marvel NOW!, de gedeeltelijke relaunch van de uitgeverij die in oktober startte en de voorbije en komende maanden geleidelijk zal plaatsvinden. Het luidt de volgende fase van het Marvel-universum in en vormt dus de perfecte manier om bij Marvel in te stappen. Dat kunnen we bij Brainfreeze niet zomaar voorbij laten gaan.

In samenwerking met Archonia.com gaan we alle Marvel NOW!-comics drie keer weggeven. Een beetje zoals we met Marvels concurrent DC Comics hebben gedaan vorig jaar, alleen is het hier een beetje anders. Marvel lanceert niet alle comics in één maand maar verspreidt ze over de komende maanden. Dus verwacht de komende weken en maanden met regelmaat een Marvel NOW! Wedstrijd.

Wat kan je nu exact winnen?

Deze wedstrijd maak je kans op The Superior Spider-Man #1, waarvan we twee exemplaren weggeven.

Meedoen met deze wedstrijd zorgt ervoor dat je tevens ook meedoet voor het Marvel NOW! januaripakket. Dit bevat alle nieuwe Marvel NOW!-comics die in de maand januari uitkomen (nl. New Avengers #1, Morbius The Living Vampire #1, The Superior Spider-Man #1, Savage Wolverine #1, Uncanny X-Force #1, Young Avengers #1). Heb je dus geen comic gewonnen, dan win je misschien het januaripakket wel.

Op 31 januari 2013 maken we de winnaar bekend van het januaripakket.

Voor zij die niet zo goed meer kunnen volgen: elke wedstrijd geven we twee losse comics weg en maak je tevens kans op het hele januaripakket.

Wat moet je doen om te winnen? Er zijn 3 manieren !

– Post een reactie hieronder. Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.

– Volg ons op Facebook en tag jezelf in de Marvel NOW!-foto op de Brainfreeze Facebook Pagina om kans te maken op één van de comics.

– Volg ons op Twitter en retweet het wedstrijd bericht op Twitter om kans te maken op één van de comics.

Als je dus drie keer kans wil maken, dan moet je een reactie geven, de flyer taggen op Facebook en de wedstrijdpost retweeten.

Deelnemen kan je doen tot en met vrijdag 18 januari.

Winnaars van Morbius The Living Vampire #1

– KenSpectre

– Lord mar-vell

Proficiat aan de winnaars, gelieve zo snel mogelijk jullie adresgegevens door te mailen naar Malkavian [AT] brainfreeze.be. Natuurlijk blijft iedereen mee in de running voor het maandpakket.

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden bekend gemaakt op zaterdag 19 januari
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.