Random Article


De Toekomst van Marvel NOW! is “Birth” en “I Scream”

 


0
Posted 10/01/2013 by

En het is weer tijd voor Marvel NOW! teasers. Twee nieuwe woorden voor april, “Birth” en “I Scream“, een logische opeenvolging, lijkt ons. “I Scream” was in feite wel de eerste en maakte ons gisteren al duidelijk dat de soloreeks van Deadpool, ieders favoriete Merc with a Mouth, in april een nieuwe tekenaar krijgt. Mike Hawthorne (The Un-Men, G.I. Joe Origins) zal Tony Moore aflossen en schrijvers Gerry Duggan en Brian Posehn bijstaan. De poster spreekt alvast boekdelen.

Mysterieuzer is “Birth“, een voorlopig onbekende nieuwe nummer #1 door Jason Aaron (Wolverine and the X-Men, Thor: God of Thunder) en Simone Bianchi (Wolverine, Astonishing X-Men).

Vermits het niet draait om een “Re-Birth“, kunnen we een terugkeer van een gesneuveld personage waarschijnlijk al uitsluiten. Misschien een oorsprongsverhaal dan, of toch de letterlijke geboorte van iets helemaal nieuws? Het uitkomen van een kosmisch ei van de Celestials of zo? De paarse kleur lijkt echter ook belangrijk te zijn. Geruchten doen de ronde dat dit misschien de minireeks rond de oorsprong van kosmische bad-ass Thanos van Titan zou kunnen worden, dewelke vorig jaar werd aangekondigd en spoedig daarna afgeblazen. De Mad Titan heeft immers een paarse huidskleur. Uiteraard zijn er in het Marvel-universum weinig wezens groter (en dus paarser) dan de planeteneter Galactus, nog een mogelijkheid. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.