0
Posted 07/01/2013 by Axel in Columns
 
 

De “All New” Figuurlijk Gesproken #28.1

Stan Lee – Jack Kirby, Roy Thomas – Barry Windsor-Smith, Marv Wolfman – George Pérez, Gerry Conway – Gene Colan – Tom Palmer, Steve Englehart – Frank Brunner, Chris Claremont – John Byrne, Grant Morrison – Frank Quitely, Robert Kirkman – Charlie Adlard, Chuck Austen – Salvador Larroca, Brian Michael Bendis – Mark Bagley, Koerian – Axel… legendarische collaboraties voor legendarische runs.

Dit is het perfecte instappunt, zorg dat je deze aflevering niet mist, want niets zal nog hetzelfde zijn. Alles verandert vanaf nu! (helaas gaat er niemand dood)

Deze aflevering wordt jullie gebracht op groot scherm voor een unieke ervaring. Wij introduceren BrainVision. Klik dus op de eerste afbeelding voor maximaal genot.

 

Wens je meer achtergrondinformatie rond Brainfreeze’s meest uitgespuwde column en de thema’s die we aansnijden, dan verwijst deze columnist je naar graag het forum. Figuurlijk Gesproken heeft immers een eigen thread en is altijd de moeite waard om eens door te nemen.

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?