1
Posted 03/01/2013 by Lav in Columns
 
 

WAW! Weekly ArtWork #63

Welkom bij weer een editie van WAW! Weekly ArtWork, de column waarin we de mooiste en leukste tekenwerkjes aan jullie voorschotelen. Indien je zelf een bijdrage wil leveren met afbeeldingen die je zelf hebt gemaakt of gevonden kan je dat altijd op het Brainfreeze-forum meedelen.

Een nieuw jaar, een nieuwe week en een nieuwe WAW! Om 2013 alvast goed in te zetten beginnen we eerst met onze Star Trek-fans in de watten te leggen met deze knappe illustratie van Dusty Abell. Extra puntjes voor wie alle personages van de originele serie kan herkennen (2x klikken om het vergroot te zien).

We gaan verder met een persoonlijke favoriet, iemand die we met veel plezier al in eerdere edities van WAW! getoond hebben: Kevin Wada. Dave Bardin zetten we voor de eerste keer mee in de spotlight, een nieuwkomer in onze WAW! maar dan wel een zeer getalenteerde. Geniet verder ook van de verschillende andere artiesten die we deze week voor jullie gebundeld hebben.

Lois Lane en Clark Kent door Kevin Wada

Thor en Storm door Kevin Wada

Elektra en Wolverine door Kevin Wada

Dark Phoenix en Wolverine door Kevin Wada

Chun Li door Kevin Wada

Thor door Dave Bardin

Wonder Woman door Dave Bardin

Popeye door Dave Bardin

Bat-Mite door Dave Bardin

Doom Patrol door Brian Bolland

The Joker en Harley Quinn door Evan Dorkin

The Avengers door David Aja

Black Bolt door Philip Tan

Bride of Frankenstein door Alex Smith

Deadman vs The Exorcist door Steve Howard

Batman en zijn Robins gaan ijsjes eten door Eri

Ieder nieuw jaar gaat gepaard met goede voornemens, al worden ze niet altijd even lang volgehouden. Hier bij WAW! gaan we echter ook ons best doen om vanaf nu ook de leukste en mooiste covers van comics die deze week in de winkel liggen aan jullie voor te schotelen.

Colder #3 (Dark Horse)

Talon #3 (DC)

Comments

comments


Lav

 
avatar