4
Posted 01/01/2013 by Arno in Comics
 
 

Marvel NOW! Wedstrijd: Alle Winnaars van December


Hier bij Brainfreeze hebben we al heel wat digitale inkt doen vloeien rondom Marvel NOW!, de gedeeltelijke relaunch van de uitgeverij die in oktober startte en de volgende maanden geleidelijk zal plaatsvinden. Het luidt de volgende fase van het Marvel-universum in en vormt dus de perfecte manier om bij Marvel in te stappen. Dat kunnen we bij Brainfreeze niet zomaar voorbij laten gaan.

In samenwerking met Archonia.com gaan we alle Marvel NOW!-comics drie keer weggeven. Een beetje zoals we met Marvels concurrent DC Comics hebben gedaan vorig jaar, alleen is het hier een beetje anders. Marvel lanceert niet alle comics in één maand maar verspreidt ze over de komende maanden. Dus verwacht de komende weken en maanden met regelmaat een Marvel NOW! Wedstrijd.

In samenwerking met Archonia.com

We zijn nu twee maanden ver in de wedstrijd en hebben dus al een enorm pak winnaars bekend gemaakt, maar om zeker te zijn dat iedereen weet wat en dat ze gewonnen hebben… een overzicht!

Proficiat aan de winnaars en, voor diegenen die dit nog niet gedaan hebben, gelieve zo snel mogelijk jullie adresgegevens door te mailen naar Malkavian [AT] brainfreeze.be.

December

Avengers #1

– NielsDeVisscher

– miunsuki

Thunderbolts #1

– Aleph

– Heuvelaar

Avengers Arena #1

– Gotrunks

– Vaim

Cable & X-Force #1

– darkgolo

– Waldojeffers

Maandpakket

– Lord mar-vell

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.