1
Posted 27/12/2012 by Lav in Columns
 
 

WAW! Weekly ArtWork #62


Welkom bij weer een editie van WAW! Weekly ArtWork, de column waarin we de mooiste en leukste tekenwerkjes aan jullie voorschotelen. Indien je zelf een bijdrage wil leveren met afbeeldingen die je zelf hebt gemaakt of gevonden kan je dat altijd op het Brainfreeze-forum meedelen.

Het moet gezegd worden, kerst is niet ieders lievelingsfeestdag. Ieder jaar opnieuw dezelfde vreselijke jinglemuziek overal waar je komt en een grote heisa om cadeaus te kopen die niemand toch gaat gebruiken (tenzij je weer voor de originele optie gaat om een paar sokken of een das aan je favoriete nonkel cadeau te doen). Ja, kerst, je kan er niet aan ontsnappen, ook hier niet op Brainfreeze! Hoewel sommigen kerst zo snel mogelijk achter de rug willen hebben laten we jullie toch nog even nagenieten met een WAW! helemaal ondergedompeld in een gezellig kerstsfeertje. In de plaats van de vreselijke muziek en natte zoenen van je tante hebben we hier echter niets anders dan je favoriete helden en schurken die je prettige feestdagen wensen. Geniet ervan!

Lois Lane en Clark Kent door Despop

Snow ball fight door Michael Del Mundo

How the Hulk stole Christmas door Michael Del Mundo

Planet cracker door Michael Del Mundo

Tim Drake door Ulises Farinas

Batman Holiday door Ulises Farinas

Galactus Santa door Steve Bowman

Silver Surfer elf door Steve Bowman

DC Holidays door Alex Ross

Batman en The Joker door Alex Ross

Spider-Man vs The Grinch door Michael Del Mundo

Hulk door Michael Del Mundo

DC Holidays door Sean Galloway

Wonder Woman door Sean Galloway

The Joker door Dave Bullock

Harley Quinn door kit-kit-kit

Lobo vs Santa door Simon Bisley

MODOK door Mitch Breitweiser

Li’l Gotham Christmas door Dustin Nguyen

The Punisher door C.P. Smith

Iron Man door M7781

Deadpool en Bobba Fett door M7781

Holiday Hulks (Green & Red) door Ed McGuinness

Comments

comments


Lav

 
avatar