0
Posted 24/12/2012 by Axel in Columns
 
 

Figuurlijk Gesproken #27: De Kerstspecial – Deel 2

Wat past nu beter bij de feestdagen dan een gezonde portie Figuurlijk Gesproken? Aangenaam gezelschap, veel cadeautjes, lekker eten en liters drank zijn waarschijnlijk jullie eerste keuzes.

Helaas moeten jullie het op Kerstavond met ons en onze belegen grappen stellen. We brengen jullie de ontknoping van de Kerstspecial, waarvan jullie het eerste deel hier vinden. Laat ons er dus na het bewonderen van de nieuwe banner (dankzij Lav) meteen aan beginnen.

(“Pffff, wat voor zever was me dat. Dat de feestdagen maar rap gedaan zijn” – ogen uitkrabbende Arno, red.)

Ja, lezers, het is niet gemakkelijk een kerstspecial te schrijven als je moet opboksen tegen een 20 eeuwen oude evergreen. Maar ik voel dat onze benadering in de volgende 20 eeuwen minstens even toonaangevend zal zijn.

Op dit moment start ik mijn beste Stan Lee‘s hype om de reeks afleveringen die in het nieuwe jaar op jullie worden afgevuurd te promoten. Trouwe gelovigen, niemand minder dan topcolumnist en Figuurlijk Gesproken-megafan Koerian zal het script leveren voor een heel speciale reeks afleveringen. Hij heeft uit de diepste en duistere kantjes van zijn persoon inspiratie gehaald om een majestueus verhaal te schrijven. Geloof mij, er zit heel wat duisternis in deze jonge knaap. Betekent dit dat jullie onze toffe Avengers niet meer zullen zien? Is de aarde rond? Is Nic Balthazar een ordinaire egotripper? Kom het volgend jaar te weten!

Wens je meer achtergrondinformatie rond Brainfreeze’s meest uitgespuwde column en de thema’s die we aansnijden, dan verwijst deze columnist je naar graag het forum. Figuurlijk Gesproken heeft immers een eigen thread, en is altijd de moeite waard om eens door te nemen.

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?