3
Posted 17/12/2012 by Axel in Columns
 
 

Figuurlijk Gesproken #26: De Kerstspecial – Deel 1

Beste lezers, welkom opnieuw bij uw favoriete tijdverlies van de week.

Deze aflevering is een zeer speciale, want we introduceren een nieuw logo. Speciaal voor haar favoriete column maakte Lav onderstaand juweeltje. Lav behoort tot een select groepje opkomend Belgisch creatief talent, dus mogen wij bij Brainfreeze onze beide handjes kussen dat ze voor ons heeft gekozen. Waarom Koerian voor haar zijn ode niet heeft geschreven is ons een raadsel. Wie meer van deze fenomenaal getalenteerde vrouw wil zien verwijs ik naar haar eigen website, dewelke je hier terugvindt.

(“Deze Kerstaflevering werd niet door de redactie opgelegd” – strenge, maar rechtvaardige Arno, red)

Zie, wederom trakteren we onze trouwe lezers op een tweeluik. Zeg nu zelf, ons nieuwe logo was veel genietbaarder dan het verhaal.

Maar genoeg gezeverd, er staan bij Figuurlijk Gesproken grote veranderingen op stapel. We gaan “Native“, maar  daar vertel ik jullie een volgende keer meer over.

Wens je meer achtergrondinformatie rond Brainfreeze’s meest uitgespuwde column en de thema’s die we aansnijden, dan verwijst deze columnist je naar graag het forum. Figuurlijk Gesproken heeft immers een eigen thread, en is altijd de moeite waard om eens door te nemen.

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?