1
Posted 10/12/2012 by Axel in Columns
 
 

Figuurlijk Gesproken #25: Enter Hulk?

Beste lezers, welkom bij ons zilveren jubileum. Voor de trouwe fans betekent dit vijfentwintig keer kwalitatief entertainment. Voor Brainfreeze betekent dit vijfentwintig keer blozende kaken. Ja, zelfs voor Figuurlijk Gesproken, de op één na langstlopende column maar nog steeds zonder eigen dropbanner op deze website, is dit een monumentale gelegenheid.

Uiteraard wordt dit gevierd. De Avengers krijgen een nieuw lid. We keren nog even terug naar de grote cliffhanger van vorige week.

Handen in de lucht wie deze plotwending heeft zien aankomen (“Ik had het moeten weten” – nochtans van Tony Starks intellect – amongst other things – voorziene Arno, red.). De onsterfelijke Hulk Hogan is onze nieuwe Avenger. Welke ingrijpende veranderingen dit op het team zal hebben wordt de volgende afleveringen duidelijk…

Wens je meer achtergrondinformatie rond Brainfreeze’s meest uitgespuwde column en de thema’s die we aansnijden, dan verwijst deze columnist je naar graag het forum. Figuurlijk Gesproken heeft immers een eigen thread, en is altijd de moeite waard om eens door te nemen.

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?