2
Posted 03/12/2012 by Axel in Columns
 
 

Figuurlijk Gesproken #24: Exit Hulk?

Beste lezers, welkom bij een nieuwe aflevering van Figuurlijk Gesproken.  Wie vorige week hartelijk met “De Film” heeft gelachen wil ik op voorhand verwittigen, want het zal vandaag heel wat minder zijn. That’s a money back guarantee.

 We hebben al een tijdje niets meer van de Hulk gehoord, maar dat betekent niet dat hij zich niet laat gelden binnen het team. We zijn net getuige van een diepzinnig gesprek tussen agent Banner en Black Widow.

 

Wie is het mysterieuze nieuwe lid? Volgende week achterhalen we de identiteit van onze nieuwe Avenger.

Commentaar? Je wilt ons iets vertellen? Geen probleem. Onderaan kun je alles (“ahum, bijna alles” – censuurvriendelijke Arno, red.) kwijt. Wens je meer achtergrondinformatie rond Brainfreeze’s meest overroepen column en de thema’s die we aansnijden, dan verwijst deze columnist je naar graag het forum. Figuurlijk Gesproken heeft een eigen thread, en is de moeite waard om eens door te nemen.

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?