4
Posted 19/11/2012 by Axel in Columns
 
 

Figuurlijk Gesproken Special: Toy Hunter

Beste lezers, jammer genoeg kan ik jullie geen traditionele Figuurlijk Gesproken aanbieden vandaag. De realiteit is even tussengekomen.

Wat niet wil zeggen dat ik de trouwe fans geen kwalitatieve inhoud kan aanbieden. Integendeel…

Als liefhebber en verzamelaar van speelgoed kan ik van het programma Toy Hunter enorm genieten. Het biedt een unieke, en eerlijk gezegd, verbloemde kijk op de avonturen van een speelgoed-(ver)koper (“dealer“). Hoofdpersonage Jordan Hembrough – de eigenaar van Hollywood Heroes – is zichtbaar gepassioneerd door zijn werk, en reist de Verenigde Staten rond op zoek naar de grootste en meest impressionante verzamelingen. Ooit al eens afgevraagd wat de meest exclusieve Star Wars-toy is, en hoeveel het kost? Weten verzamelaars wat ze allemaal in huis hebben? Kan hij iedereen overtuigen hun Holy Grail voor een aanvaardbare prijs van de hand te doen?

Deze serie wordt niet op onze kanalen uitgezonden, maar is terug te vinden op Youtube. Om het onze lezers makkelijk te maken hebben we hieronder de pilootaflevering geplaatst. In deze aflevering gaat Jordan op een road trip op zoek naar speelgoed om op Comic Con te verkopen.

Het eerste seizoen is ondertussen ook terug te vinden. Onmisbaar voor toyfans.

Volgende week ben ik er uiteraard wel weer met een nieuwe, traditionele Figuurlijk Gesproken.

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?