10
Posted 23/10/2012 by Malkavian in Comic Cons
 
 

F.A.C.T.S. 2012: De Brainfreeze heldinnen op stap


Als je afgelopen zaterdag op F.A.C.T.S. was, dan is de kans groot dat je het Brainfreeze-promoteam tegen gekomen bent. Al is dat ook relatief met de hoeveelheid mensen die zaterdag naar Flanders Expo te Gent afzakten. Onze Supergirl, Ms. Marvel en Batgirl verkenden de beurs en gingen met veel plezier op de foto met de vele bezoekers. Op zich was het niet gemakkelijk, want blijkbaar wil niet iedereen op de foto met cosplayers (als het door hen zelf voorgesteld wordt, dan is het plots vreemd, maar sta even stil zonder te vragen en dan wil wel iedereen op de foto). Om het op zijn Obelix te zeggen : “Rare jongens die F.A.C.T.S. bezoekers”

Aan diegenen die toch dapper genoeg waren om deze heldhaftige meiden te trotseren, proficiat! Zoek jouw foto hiertussen en laat je F.A.C.T.S. ervaringen weten in de comments!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian