Random Article


Eerste officiële beelden / teasertrailer voor Iron Man 3

 


3
Posted 22/10/2012 by

Morgen kan je hier op Brainfreeze de volledige eerste trailer voor Iron Man 3 bekijken, maar vandaag kunnen we jullie al een beetje warm maken voor Marvel Studios hun nieuwste prent met enkele vrijgegeven officiële foto’s en een teasertrailer (dit is, als het ware, een trailer voor de trailer).

Iron Man 3 wordt de derde solofilm van de gouden Avenger en de zevende in het gedeelde Marvel-filmuniversum, waarin acteur Robert Downey, Jr. (Sherlock Holmes) alweer in het pak van Tony Stark/Iron Man kruipt. Gwyneth Paltrow (Se7en) en Don Cheadle (Boogie Nights) keren terug als respectievelijk Pepper Potts en James Rhodes/War Machine en worden bijgestaan door onder meer Guy Pearce (Prometheus) en Rebecca Hall (The Town) als wetenschappers Aldrich Killian en Maya Hansen en Ben Kingsley (Gandhi) als Iron Mans aartsvijand The Mandarin.

De regie is ditmaal in handen van Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang), terwijl het script voornamelijk werd gebaseerd op de verhaallijn Extremis uit 2005-06 door Warren Ellis en Adi Granov, waarin Tony te maken krijgt met een biologische/elektronische en gewapende variant op het Super Soldier Serum, dewelke meteen zorgt voor een fikse update voor het Iron Man-harnas. Uit de teasers kunnen we al opmaken dat Tony’s persoonlijke leven volledig door de mangel zal worden gehaald door de Mandarin. De Avenger mag hierna dus alweer doen waar hij het beste in is: een nieuwe, betere Iron Man bouwen vanuit het niets om zichzelf en zijn dierbaren te beschermen.

Iron Man 3 wordt de eerste film in Marvels post-The Avengers Phase Two en verschijnt op 3 mei, 2013 in de bioscoopzalen. Geniet alvast van de teaser, en check in de loop van morgenmiddag zeker terug de site voor de eerste, volledige trailer!

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


3 Comments


  1. avatar
     
    Mystique

    Can’t hardly wait!!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.